Iittala - Tris

Vad gillar du Iittalas lyktor som heter Tris? Jag gillar verkligen färgerna och formen är också härlig. Mjuka i sin design. De här ljuslyktorna är designade av  Alfredo Häberli.
Jag var i stan häromdagen med min mamma och försökte se om jag kunde hitta dessa skapelser, men icke! Inte för att jag tänkt köpa dem, men mer för att se dem på riktigt. Däremot hittade jag flera andra prylar från Iittala.

Vilken färg skulle du välja om du skulle få några stycken? Olika färger eller köra en färg?








(Bilder från Iittala)

Bryssel XXL

Jag har lust med en ny soffa. EM har en soffa som heter Bryssel och den ser skön ut tycker jag. jag skulle vilja ha den i mörkgrå färg så det bryter lite mot alla mina vita möbler. Jag gillar att den är bred och stor, så jag får plats med min lilla familj :)
Jag skulle vilja ha den modellen som heter Bryssel XXL. Har du någon erfarenhet av den soffan? Skriv gärna en kommentar eller maila mig.

Bordet gillar jag också, men jag har redan ett bord just nu som jag vill ha några år till :)

Kuddar är mysigt att ha! Jag syr gärna lite själv, fastän jag är rätt kass på det. Fast det har inte hindrat mig från att sy lite själv. Så länge det bara är raka sömmar så kan jag nog :)

För att det inte ska bli för blekt hemma, så kompletterar jag gärna med färg i rummen. Gärna på gardiner eller som jag nämnde -  lite soffkuddar!


(Eget kollage med bilder från EM)




Iittala - Ote

Iittala  har så fina saker och jag gillar dessa glasen som heter Ote. De är designade av Aleksi Perälä. De är så rena och enkla i sin form och det ger ett extra plus från mig. Jag tycker det blå glaset är vackert. Jag har lust med lite nya glas och tallrikar. De vi har nu är gamla och känns lite väl gammeldags till vår inredning vi har idag :)

Gillar du Oteglasen? Har du dem själv och vad är ditt betyg på dem?

Ote kan du bl a köpa från DesignOnline






(Eget kollage med bilder från Iittala)




RSS 2.0